Бизнес живот и жени

damska modaВсяка жена може да се занимава с бизнес. Оказва се обаче, че не всяка от дамите може да се облече подобаващо за това предимно консервативен свят. Дилемата идва от това какви дамски часовници да изберем, какви обеци, обувки. Също така въпроси поражда и съмнението дали се съчетават добре едни обеци с конкретно сако, има ли нужда от маркови часовници и дали да обувам високи обувки или ниски такива. Всъщност всичко е много просто. Вие трябва да носите мъжки часовници, ако те са ви любими, без да се притеснявате. В същото време е добре да посетите някой магазин за часовници в София и от там да се снабдите с обеци. Има комплекти, които ще си паснат чудесно на вашият стил. Всякакви мъжки часовници с цени по джоба или дамски такива ще са ви от полза, защото много хора ще ви приемат на сериозно.

В същото време е добре да не пренебрегвате своят стил от по-младите си години, но например ако тогава сте си падала по къса пола или рокля, то е добре сега да залагате на по-дълги такива. Така например пола тип молив е чудесна за вас. Съчетавайте и цветовете. Никой не е казал, че задължителният цвят за офиса и за бизнес дамата трябва да бъде черно, бяло и сиво. Спокойно можете да комбинирате ярки цветове. Златисто, жълто, червено са три цвята, които си подхождат. Можете да ги съчетавате с оригинални часовници със жълтеникав отенък или златист такъв. Можете също така да заложите и на любимите си сиви или черни нюанси. Тогава оставете една тънка златиста нишка по себе си. Например златисти обеци, луксозни часовници със златист оттенък или златиста верижка и не на последно място обувки с някакви златисти елементи по тях. Комбинирайте всичко това с палта по ваш избор, но нека всичко бъде в тон едно с друго и да говори, колко сте уверена от вашият часовници Casio, избор на дрехи и вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>