virt-razhodka

Виртуалната разходка в бизнес сферата на Google

Виртуалната разходка, осъществена чрез Street View Trusted ви дава възможност да се влеете в мрежата от услуги, която Google предлага на вашия бизнес. Достъпът до платформите на Google е гарантиран, както и ползите, които произтичат от това.
Когато клиентите ви търсят чрез Google Search, Maps or Google+, те се свързват с вас директно, независимо от вида на мобилното устройство, което използват.
Когато те вече са ви намерили и са разгледали виртуална обиколка на бизнес средата, която предлагате – те получават информацията за вас точно навреме. Могат да се ориентират как да стигнат до вас, чрез Maps; а чрез Search могат да ви наберат директно на мобилните телефони.

Street View Trusted помага на бизнеса ви, като позволява на клиентите ви да си изградят лоялно отношение към вас, защото сте направил достъпа и информацията, много по-лесни за тях. Така клиентите ви и потенциалните потребители, могат да покажат оценката си като дават мнения, рейтинги, пишат очерци и ревюта и да споделят навсякъде из мрежата. Това зависи от размера и начина, по-който развивате бизнеса си, но дори и да се интересувате само от местното си положение и разпознаваемост – програмите и продуктите на Google осигуряват перфектната видимост за вашия бизнес.

Без да усетите, виртуалната разходка излиза на много добра цена, защото без да заплащате допълнително вече сте гарантирали за вашия бизнес, достъпа на потенциални потребители по целия свят.

Интернет потребителите са символ на модерния пазар, техните желания за достъп до услуги и стоки отвориха ниши за търговия, и осъществяване на бизнес по-съвсем нови правила. Може да се каже, че те изведоха поговорката, че клиентът винаги има право на друго ниво. Те са потребителите, които имат ясно разбиране за това, което желаят: да видят, да се информират, да помислят и да закупят. Статистическата база на Google показва, че потребителите желаят да разглеждат виртуална разходка преди да се насочат към който и да било сектор от икономиката.

Ние от BusinessView предлагаме виртуална разходка в предверието на вашия бизнес, на изключително добра цена, за да изпълните желанията на вашите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>