Знаете ли какво представляват „Chinos” панталоните?

Универсални, стилни и супер тренди интелигнтните чинос панталони определено е добре да са част от вашия гардероб. Не само че този тип пантаони подхождат почти на всички, но и са подходящи за всеки, който се нуждае от шикозно „makeover” облекло. Този пост ще ви разкрие тайната как можете да носите тези панталони.

Навярно името им  идва от едноименната американско-испанска езикова дума, която означава препечен. Изследователите вярват, че етимологията може да бъде проследена до истинската испанска дума  „chino”,  което означава китайски и се позовава на факта, че плата за този вид панталон е бил първоначално произведен в Китай.

Първоначално разработени като част от военната униформа за британската и френската армия, този модел постепенно се превръща в универсален елемент от облеклото на съвременните мъже и жени. Докато използваме думата, за да се позовем на панталоните, „chinos” всъщност е името на плата, от който те се шият.

Първоначално изработвани от 100% памук, днес този плат се изработва от разнообразни памучни смеси със синтетични допълнителни примеси. В последно време панталоните се предлагат в разнообразни цветове, а не само в приглушени, земни тонове, както в началото. Тези качества ги правят перфектното допълнение когато искате нещо, да допълни тоалета ви в розово, лилаво, синьо, червено, жълто или друг цвят, различен от първоначално възприетите за характерни за този модел натурални цветове.

Съществуват различни начини как момичетата могат да изглеждат стилно с чино панталони. Сдвояването с деним може да бъде удобно, но не е най-подходящата комбинация. Макар че съществува разпространено схващане, че този панталон трябва да бъдат плосък отпред, се предлагат и много подели с плуха в горната част на бедрата, която позволява да се движите по-свободно. Време е да оставите дънките си на заден план и да обмислите забавни начини как да свържете този свеж, удобен и елегантен панталон с елементите на вашия гардероб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>