moda-za-myja

Лилавият панталон в гардероба на мъжа

Имайки предвид възможностите, които се предлагат в наши дни, наистина е трудно човек да реши как да съчетаете лилавия панталон. Чрез тази статия ще узнаете кои цветове допълват лилавия панталон най-добре.

Независимо дали избирате лавандула, пурпурно лилаво, пастелено лилаво, патладжан или тъмно лилаво, най-важното правило, което е добре да следвате, когато носите дрехи в лилаво, е цветът да е „звездата” във вашето облекло. Лилавият цвят привлича вниманието и следва да бъде единственото ярко нещо в облеклото, за да се получи по-ефективна визия.

Лилавият цвят е бил пренебрегван за дълго, но в наши дни той заема важно място на модната сцена. Лилавото заслужава светлината на прожекторите, тъй като незабавно вдъхва живот на всеки аутфит.

Мъжете може да имат по-малко опции от дамите, но и те може да се възползвате от лилав панталон в създаването на стилен облик. Този вид панталони изглеждат интелигентно и елегантно, както за формален, така и за небрежен външен вид.

Светлите ризи се съчетават особено добре с лилав панталон. Също така, човек може да съчетае нюанса на лилаво на панталона с вратовръзката си. Придържайте се към черни или кафяви официални обувки, когато носите панталон в лилаво.

Докато формалният външен вид изглежда резервирано и студено, за ежедневните ви изяви можете да заложите на смели елементи, когато се стремите да създадете небрежен поглед. За по-жизнените и енергични натури комбинацията от жълт и лилав цвят определено е добра. Може да се комбинира непринудена ежедневна риза с копчета на яката с лилав панталони за свеж външен вид. Бяла тениска и карирана ризи или риза с райе изглеждат също чудесно, сдвоени с лилав панталон. Цветове като сиво, черно, кафяво или бежово са най-подходящи, когато се избират обувки към такъв тандем.

Сега вече трябва да сте придобили представа за многобройните възможности, по които можете да носите лилавите си панталони. Ако винаги сте се страхували да включите лилаво в гардероба си, сега е време да се освободите от вашите страхове и да експериментирате. Разгледайте любимите си онлайн магазини и се опитайте да си представите как бихте съчетали с вашия гардероб различни модели модерни панталони в лилаво!

Източник: http://e-alexandra.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>