Практични бижута за майки

Идването на нов член в семейството е голяма радост, но същевременно е и голяма отговорност и много задължения. Родителите трябва да променят своя живот, а светът на майката става свят на нейното бебе. Цялото нейно внимание се концентрира върху малкия член на семейството. В това време все пак майката си остава жена, която винаги се стреми да изглежда привлекателна.

За представителките на нежния пол няма ограничения при избора на украшения и аксесоари, но по време на бременност и след раждане следва с особено внимателно да се подходи към техния избор. Не се препоръчва в този период да се носят украшения от злато и сребро, защото тези метали може още повече да нарушат и без това нестабилния хормонален баланс на бъдещата майка. В този период е добре да се отдаде предпочитание на аксесоари от други материали като, например, бижута от естествени камъни.

След раждането може да се открият по магазините специални бижута за майки. Препоръчват се колиета, гривни от хранителен силикон. Това е безопасен материал, от който се изработват и бибероните за бебетата. Повърхността на изработените бижута за майки е гладка,така че при докосване до тялото на бебето да не се нарани нежната кожичка. Пръстените също трябва да са с гладка повърхност и от качествен материал.

Бижутата за майки са много практични. Те се предлагат в различна цветова гама, което привлича погледа на малкото дете. Особено в месеците когато започва да се опитва да достигне и хване всичко интересно за него, тези украшения са напълно безопасни. Те не могат да му навредят по никакъв начин.
Предлаганите украшения позволяват на младата майка да бъде винаги привлекателна – те могат да се ползват както във всекидневието, така и за тържествени поводи. Красивите бижута за майки така добре привличат вниманието на малкото дете, че с тяхна помощ майката може да се оправи в различни ситуации. Така, например, тя спокойно може да пътува с бебето в градския транспорт, да чака на опашка в магазина, защото малкият човек е зает да опознава цветове и да се стреми да ги пренареди. Бижутата за майки в ярки цветове помагат на малкото дете да се запознае с цветовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>