Промяната в дизайна на мивките за баня

Възможно е да сте виждали мивка върху плот, с по-малко корито, без отвор за смесител, но с много красив, луксозен дизайн. Това обикновено са мивки, които се различават от класическата мивка в банята. Те са просто еволюционното развитие в дизайна на мивките за баня. Направени са с цел при тях да се осъществява дейност, която не харчи много вода; например миенето на ръцете и лицето, миенето на зъбите.

 

Еволюцията на мивките за баня изобщо е в посока намаляване на коритото. Това е така, защото преди по-малко от век, стандартните мивки са били с по-дълбоки корита, защото са били използвани за миене на дрехи, спално бельо, и други предмети от бита.

 

Пресечната точка между съвременният дизайн и дълбоки мивки от по-стари времена са традиционните мивки за  баня, които погледнати внимателно наподобяват формата на половината черупка от мида. Естествено решение за форма, която сама подсказва колко е удобна, когато трябва да е в близост до вода.

 

След като във вашата домашна баня, вече не се налага да перете черги и чаршафи, то може следващия път като избирате мивка за баня, да отделите повече внимание на моделите, които се предлагат. Освен традиционните мивки, които са до болка познати като визия, има прекрасни мивки моделирани дизайнерски, така че да се пригодят към теченията в интериорния дизайн.

 

Можете да изберете спомената вече мивка за баня за поставяне върху плот и да я съчетаете с огледало пред нея и декоративни елементи върху плота. Можете да изберете мивка, която е вградена изцяло в плота и единствената видима част е нейното корито. За обичащите авангардния дизайн има високи мивки на пиедестал, които наистина впечатляват като форма. Като цяло, пазарът е богат, така че разгледайте добре предложенията и изберете най-добрата мивка за вашата баня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>