Разнообразете градината

Днес имате възможност да се погрижите за градината по начин, който ще впечатли всички около вас. Днес наистина е по-лесно от всякога да предадете стил и красота на двора. Това може да се случи посредством къща за таралеж, различни видове широколистни храсти, цветя, терариум за цветя и какво ли още не. Някой от нестандартните решения за двора са да поставите в него Хотели за насекоми или пък да заложите на класически стари уреди и мебели за да разнообразите визията на двора. Чудесен вариант да превърнете терасата си в част от зелената площ е поставки за саксии, както и слагането на поставки за саксии за стена. По този начин вие дори можете да получите чудесна вертикална стена. Тя ще направи така, че къщата ви да придобие нова визия.

Днес можете да използвате празните места на двора си за да поставите там стар музикален инструмент. Така например ако имате старо пияно вие спокойно можете в него да поставите различни саксии за цветя. В същото време около него можете да сложите камъни от вашият двор и да оградите специално място за къща за таралеж.

Не е за пренебрегване и старата дограма или старите мебели. Ако имате такива, то спокойно можете да поставите тях, като акцент в двора. Засадете широколистни храсти, а точно под тях сложете камъни и създайте свой собствен алпинеум. Можете дори да поставите терариум за костенурки. За целта разбира се ще ви е необходима и водна площ. Фонтаните са чудесно решение за това.

Чрез хранилки за пилета и увивни растения можете да вдъхнете живот на някое старо дърво в двора си. Не е необходимо да се стремите да го отсечете. Чрез хранилка за птици и бръшляна например, то може да се превърне в акцент на къщата ви. В същото време можете да поставите и висящи саксии, а също така и няколко дворни лампи. Чрез тях то ще заблести.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>