Спално бельо за болници

Болничното спално бельо обикновено отговаря на стандартите за текстил в системата на здравеопазването. Тези комплекти предварително се подлагат на антиинфекциозно и антибактериално третиране с микробиологични вещества. Всички продукти са строго произведени в съответствие с правилата и стандартите, определени от СЗО. С тази публикация ще разгледаме характеристиките на избора на битовия текстил за болници.

От гледна точка на епидемиологията, тези спални комплекти трябва да са пригодени за интензивна поддръжка, за да не се допуска риск от болнични инфекции. Калъфките за възглавници и пликовете за завивките трябва да разполагат с удобно закопчаване с цип или копчета, за да се свалят и слагат лесно и бързо. Те трябва да предлагат и надеждна защита на вътрешността, за да няма риск от предаване на инфекциозни заболявания, както и да са изработени от материи, които позволяват да се перат при висока температура.

При избора на тъкани за болнични заведения е важно да се имат предвид високите изисквания, наложени не само върху външния им вид, но и върху практичността. Битовият текстил за институции трябва да има достатъчно здравина, устойчивост на износване, трайност, да не избледнява и да понася много изпирания, запазвайки формата си. Всички тези изисквания напълно отговарят на спалното бельо от естествени тъкани. Те се предлагат от голям избор от плътности, цветове и текстури. Производителите на текстилни тъкани внимателно наблюдават модните тенденции и всеки сезон произвеждат нови колекции, които се отличават с безупречен стил и функционалност.

Изработени така, че да отговарят на уникалните форми и размери на болничните легла, болничните спални комплекти осигуряват идеалното място за комфорт и почивка на пациентите. С богат избор на спално бельо във всякакъв размер и функция, производителите предлагат продукти за специфичните нужди на всеки човек. Те предлагат чаршафи, калъфки за възглавници, пликове за завивки и други принадлежности за болнични легла с най-високо качество. Битовият текстил за болнични легла се предлага с размери, с които може да се постави на всяко стандартно болнично легло. Освен традиционни бели комплекти за болнични легла, се предлагат и такива в различни цветове.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>