КОНТАКТИ

  Свържете се с нас:

  Пишете ни:
  office@inter-complex.com

  Обадете ни се: 
  Тел. 0899 95 35 25
 

  Адреси:
  София
   Люлин 3, Бл. 388
  
  Благоевград
   Ул. Стефан Стамболов 30А
   Зад Община Благоевград

  Форма за запитвания

  Станете представител

 

интернет рекламаНаправете запитване за SEO оптимизия и интернет реклама

 

Наши клиенти

Онлайн магазин
http://kapere.com

Обзавеждане за баня
http://www.keramo-bg.com

Магазин
http://mes.bg

Дограма
http://govrn.bg

Електронен магазин
http://e-alexandra.com

Музикални инструменти
http://muzikalen.bg

Обувки онлайн
http://e-obuvki.com

Музикален магазин
http://music-shop.bg

Магазин за баня
http://vsichko-za-baniata.com

 

Сайт за спални комплекти

http://www.spalnobelio.bg/

Полезни статии 
http://invest-news.eu/

Маркетинг
http://cybertropix.com

Дамска мода
http://damska-moda.info

Полезна информация  
http://7sekundi.com

Личен блог
http://boris-velkov.info

Новинарски сайт
http://blagoevgrad-news.com

Новини
http://presata.com

Мода
http://stylezone.bg

Кредити
http://kreditite.com/

Магазин за техника
http://voinishki.com/ 

 

 

 

 

 

 

 

Как да подобрим класирането на сайта в търсачките
Най-важното, което трябва да знаем: „Ключовите думи са ключа, линковете са вратите”.

Последните проучвания показват, че над 70-80% от посещенията се реализират чрез търсещите машини.
Оптимизирането и популяризиране на сайта през световните търсачки имат за цел привличане на повече целенасочен трафик към съответния сайт.

Какво трябва да знаем за оптимизирането
Оптимизирането (SEO) цели улесняване на търсещите машини при индексиране на сайта и е част от работата по подобряване на класирането на сайта при търсене по определени ключови фрази.

Основните стъпки в процеса на оптимизиране са:
Избор на подходящи ключови думи
Ключовите думи и анализа на текстовото съдържание на сайта помагат на търсещата машина да определи предмета на уеб страниците.
При избора на ключови думи преценете реално възможностите си за класиране спрямо конкурентите.
Имайте предвид, че броя и качеството на връзките от високооценени сайтове с подобно съдържание имат най-голямо значение за доброто класиране.
Сигурно е, че няма да можете да се подредите сред първите по ключова дума “windows”, защото вероятно милиони страници имат линкове към сайта на Майкрософт.
Проучете конкурентите, като използвате ключовите думи, с които бихте искали да се класирате на предни позиции. Разгледайте резултатите на първата страница и вижте, от кои сайтове има линкове към сайта на вашия конкурент. Преценете какви са възможностите ви да се състезавате. Ако не можете да си позволите качествени и много на брой линкове, насочете се към по специфични думи или комбинации от думи.

Използване на Мета тагове
След като изберете подходящи ключови думи използвате ги в заглавията и мета таговете на страниците си.

Оптимизиране на текстовото съдържание
Полезно е ключовите думи да се използват в заглавията и в съдържанието на страниците. От значение е плътността и честотата на използване на ключовите думи.
Съветваме  ви ключовите думи да се използват възможно най-наситено и близо една до друга.
Имайте предвид, че снимковото съдържание не се чете „смислово” от търсачките, за това към следва да се добавя описание и/или коректно да се поставят Alt тагове.
Полезно е съдържанието да се обновява често.

Осигуряване на хиперлинкове
Само ключовите думи и оптимизирането на съдържанието на сайта не са достатъчни за доброто класиране. От изключително значение са качествените връзки от високооценени сайтове сочещи към вашия.
Търсачките са склонни да тълкуват връзките към вашия уеб сайт от други страници, като своеобразен вот на доверие. Колкото повече връзки има към сайта ви, толкова по-вероятно е търсачките да го определят като важен и да ви класират по-високо в съответните заявки за търсене.
Google определя важността на всеки сайт като го оценява от 1 до 10 със специален алгоритъм наречен PageRank. Оценката на всяка страница е в пряка зависимост от PageRank-а на страниците, които сочат към нея. Някои анализатори дори смятат, че линковете от страници с висок ранг, са по-важни от начина на използване на ключовите думи.
За по-добър резултат от гледна точка на релевантност на търсенето е от значение текста на препратката и теста, в който се намира линка да съдържа ключовите думи, които ви интересуват.
Най-големи възможности за осигуряване на много на брой линкове дава регистрирането на сайта в търсачки, портали, директории и специализирани справочници и други.
Линковете от други сайтове не само подобряват класирането ви в търсачките, но също така допълнително увеличават посещаемостта и “рейтинга” на сайта ви.

Други идеи за осигуряване на линкове:
Добавяйте връзки към сайта си, когато публикувате информация във форуми, коментари към статии, социални мрежи и други.
Помолете ваши приятели и партньори да поставят линк към вашия сайт.
Потърсете сайтове, които биха имали интерес да добавят връзка към вашия сайт.
Публикувайте в сайта си атрактивна информация, която може да накара други собственици на сайтове да поставят линк към вашия сайт.
Свържете се със собственици на сайтове, които биха имали интерес да поставят линк към вашия сайт, като вие в замяна бихте могли да посочите връзка към техния сайт.

Други критерии за добро класиране в Google са броя на посещенията на сайта, лекотата на индексиране, качеството на хостинга, големината на сайта (броя вътрешни страници), честотата на обновяване и добавяне на нова информация, коректното изготвяне на помощен за търсачките файл за индексиране и много други.

Ако желаете ние да се ангажираме с оптимизацията на сайта и регистрации в български и чужди търсачки и портали, вижте секция „Услуги” или отправете запитване.