Дамската чанта – необходим аксесоар, без който не може нито една дама

Всяко облекло се нуждае от правилно подбрани аксесоари.  Дамската чанта е практика и ежедневие.  Всяка уважаваща себе си дама ще погледне показаните на модния подиум модели дамски чанти.

Особено необходимо е това през есента не само,  защото се сменя сезона ,но и защото всички тръгваме на работа след дългата отпуска.  Заредени с нови сили и стремеж да покорим нови върхове ние ще се облечем в стилни дрехи и обновен гардероб. Това предполага и избор на нова дамска част, която е задължителна прибавка към облеклото. Нашата нова визия ще покаже стремежът към живот, промяна и нов стил. Всяка есен колекцията от дамски чанти е разнообразно и богато и от нас зависи каква чанта ще изберем.

Всеки тоалет изисква своята дамска чанта.  Ако сте облечени с шарена есенна дамска рокля, то подходяща дамска кожена чанта за нея ще бъде изчистен дизайн без никакви добавени орнаменти,  което ще придаде един страхотен контраст. А ако отивате на работа с официален костюм, особено подходящи са луксозните модели или пък дамските чанти тип куфарче.

Много е важно чантата да бъде добре структурирана. Да бъде плътна, с широка основа и с много отделения вътре, като в зависимост от облеклото се избира и съответния свят.Интересното за есенните чанти е и това, че те могат да бъдат украсени с геометрични фигури, особено когато имат по-голяма повърхност.

Много популярни през този сезон са чантите с трапецовидна форма. Широки в долната си част и стеснени нагоре. Голямата повърхност позволява да голямо разнообразие от решения. Някой от моделите имат малко добавени нови елементи –  ципове, геометрични фигури, украси с пеперуди, красиви мотиви от животинския и растителен свят. Но има и модели с опростена декорация.

Най-различни в есенния сезон са цветовете. Много предпочитани са кожените модели в черно, кафяво или бяло, както и сини модели  с трапецовидна форма. Интересното е, че тази есен се забелязват цветове на чанти с по-изчистена линия.

Още на e-drehi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>