Мече от рози - най-добрият аналог на живи цветя

Мече от рози – най-добрият аналог на живи цветя!

Празниците са цяла гама от емоции, включително не само като очакване, но и като вълнение. Ще ви хареса ли подаръка? Дали изборът ви няма да предизвика разочарование, няма ли да бъде хвърлен на отдалечения рафт?

Мече от рози е чудесно решение! Този подарък ще бъде идеален за всеки повод, било то рожден ден, 8 март или запомняща се дата. И точно като знак на внимание за любимия човек, мечето е перфектно. Флористичното мече има редица предимства, които го правят перфектен подарък!

Предимствата на мечето от рози

При създаване на такова мече се използва специален вид декоративни рози – 3d. Такива рози е почти невъзможно да се разграничат визуално от естествените, те създават впечатление за свежи цветя.

За да направите едно такова мече със среден размер, ви трябват около 600 розови пъпки, които се събират в композиция изключително – ръчно. Именно висококачественият материал и ръчната сглобка придават на мечетата уникалния им чар. И това далеч не е единственият плюс на този подарък:

Дълъг експлоатационен живот.

Мечето от рози няма да загуби привлекателния си външен вид за много дълго време – ще радва собственика си средно от пет до седем години. Пъпките не губят визуалната си привлекателност, не променят цвета си.

Трайност.

Благодарение на висококачественото ръчно сглобяване пъпките плътно прилепват една към друга, не падат, не създават празнини. Мечето от рози ще запази външния си вид, дори ако активно се гушка с него.

Оригиналност.

Мечето от рози все още не е станало като обичаен и често срещан подарък, така че вашият подарък ще бъде не само най-сладък, но и оригинален и запомнящ се, за разлика от другите.

Мечката може да бъде допълнение към някакъв основен подарък, вместо към букет цветя. Но само по себе си това е отличен подарък, който няма да остави получателя безразличен. Освен това такова мече определено ще зарадва. От дълго време ще ви напомня, че сте подходили към избора на подарък с въображение и топлина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>