Лятна почивка

Продажба на парцели – на кого да се доверите и защо?

Продажбата на парцели изглежда лесна задача, но съвсем не е! Разбира се, ако просто искате да се отървете от вашата земеделска земя, ненужен парцел или подобни неща няма голямо значение, на кого ги предлагате, с каква пазарна стойност и дали въобще печелите? Но, ако искате сделките ви със земя да бъдат успешни, да печелите от тях максимално и всичко да е изключително професионално изпипано в процеса на продажбата – нуждаете се от бизнес консултант по имотни сделки с парцели!!! Що за консултанти са това, с какво могат да ви бъдат полезни и защо е добре да ги изберете? Вижте малко по надолу в материала…

Парцели – страната на продавача, задължения, права и печалба

Когато имате земеделски имот, притежавате парцели в градска регулация или някаква земя въобще – вие инвестирате в нея или я продавате. Недвижимото имущество не губи от стойността си с годините, но ако няма да инвестирате в даден парцел по-добре е да спечелите значителна сума от продажбата му. Консултантите от най-добрата консултантска бизнес компания в страната – Фортън правят точно това. Съветват продавачите на парцели желаещи да спечелят от продажбата на земята си! Не всеки е специалист по право, градоустройство, финанси, рискови инвестиции и прочие. Затова, за да продадете парцели на изгодна цена е нужно специалисти да оценят качествата им.

Консултантите от Фортън ще ви помогнат за определянето цените на вашите парцели. Те ще вземат под внимание всички фактори за това, като регулация в местността на парцелите, градоустройствен план на областта, конкурентни парцели, потенциал за развитие и наливане на инвестиции в района. Така ще продадете парцелите си на най-добрите цени и ще спечелите от това. Освен това да се намери реален, сигурен и качествен инвеститор в парцели не е лесна задача. Когато консултантите на Фортън оценят парцелите ви, ще се свържат с точните предприемачи за закупуването им. Така сделката ще е почти 100% осъществена още на ниво преговори. И не на последно място, за да вдигнете цената на един парцел е нужно да има конкуренти за закупуването му. Фортън ще направят и това за вашите парцели.

Посетете още днес сайта им www.cwforton.com, за да разгледате предложенията им за бизнес консултации и определено ще спечелите от продажбата на вашите парцели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>