11211

Сертификатът Коректна фирма

11211  21 век – време на напреднали технологии, в който властва Интернета. Дори взехме да живеем виртуално. Наскоро попаднах на нещо ново и различно – платформата коректна фирма. Позаинтересувах се какво представлява. Всъщност излезе, че това е гениален проект, който успешно се развива в доста държави и от около година в България.

Същността му се състои в изследване на родните фирми и по-точно за тяхната коректност – нещо, което е много важно в наши дни както за самите тях така и за техните клиенти и партньори. Специален авторски алгоритъм на изследване – коефициент на клиентски мнения проверява Интернет пространство за негативни отзиви. Това, което ми направи впечатление тук е, че се проверяват отрицателните изказвания, защото положителни може да напише всеки – дори и самата фирма.

Сертификатът коректна фирма е хартиения носител – това, което удостоверява, че дадената фирма е с безупречна репутация. Но това е само малка част, която фирмата получава. По-важното е електронната визитка, с която се сдобива. В нея коректната фирма има възможност да добавя информация, да качва снимки, да променя и борави лично с информацията за себе си. Това е най-големият положителен ефект на проекта, защото всеки един потенциален клиент определено ще предпочете да използва услугите на проверена и доказала се фирма.

Имиджа и доброто име са най-важни, защото те са тези, които привличат и задържат клиента. Лично бих препоръчала на всеки да се запознае по подробно на сайта на korektnafirma.com. Препоръчах го на мои познати, които определено са доволни от участието си в този мащабен проект и са горди че са част от това огромно световно семейство наречено коректна фирма. Точно от това имаме нужда от повече амбициозни и положителни хора, които да развиват нашата икономика.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>